Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjuuuk

ni vet när man tror att man ska dö.
att livet sakta glider iväg

medans man egentligen bara har feber.




Fri vers av 4ever
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-10 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

4ever
4ever