Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varningshaiku




Vintermark täckt av
naturens julkristaller
svartisen lurar




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 510 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-06 11:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
välfångad haikuillustration
2011-12-14

  Ronny Berk
väl tänkt och formulerat
2011-12-08

  anits VIP
Mycket fin haiku, det gäller att hålla
sig på benen när ishalkan slår till
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm