Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför skriver jag


Tanken påklädd ord
distansens reflektioner
skriva är livet




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 587 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-12-08 06:38



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Skriva är livet, så sant!
2011-12-10

  Blåbäret
blir till ett förhållningssätt faktiskt

kort och bra
2011-12-08

  anits VIP
Så sant skrivet
2011-12-08

  Ronny Berk
intressant få ta del av andra poeters drivkrafter inför skrivandet- kortfattat men klargörande,ja !
2011-12-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Absolut
de måste ju
få komma ut!
Så gott beslut!
2011-12-08

  aol
så sant
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm