Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säg ja till livet! :)


Växer fram ett ja

Jag sa inte nej

utan anledning

det växte fram ett ja

i min nya stabilitet



Ett ja riktat mot liv

istället för

ett nej riktat mot död




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 16:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin.
2011-12-08

    lory
fint,,bra
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex