Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det smittar som förkylning, detta missmod.


Smitta

Jag vill inte andas missmod

jag vill ge dig kraft

att dansa




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 16:51



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å vad härligt.
Det här smittade mig till dans
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex