Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Annor gratuleras, idag med två limerickar. Idag skall fisken i blöt, eller?




9/12: Namnsdagslimerick till Anna i Stöket



 "Jag tillbringar julen i Utah"

sa Anna "för att slippa luta

nån soltorkad fisk

som det ju är risk

att ingen ändå skulle njuta!"

 

eller


När Anna lagt fisken i blöt

sprang hon in till grannen och skröt:

"Nu skall jag klä granen

och läxa upp barnen

och blötlägga ris till min gröt!"

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-09 08:58

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Jag skall till Utah och grannens och niger och tackar i köket!
2011-12-10

    Bodil Sandberg
Härliga limerickar jag älskar lutfisk!!


grattis Anna - ..Britta..modern min*
2011-12-09

    ej medlem längre
Härliga båda,jag tillhör kanske minoriteten som föredrar lutfisk istället för gröt.
2011-12-09

  Minkki VIP
gillar lutfisk, den enda tradition jag delade med min far - lutfiskslunch på tumanhand - skirat smör och svartpeppar :-)
Här i öst firar vi också Annikki idag, tack för påminnelsen om Anna!
2011-12-09

  Njord
Gillar båda men den sista är ett strå vassare!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP