Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKOLKAR

jag skolkar från smolket

med Jesusfolket

jag kastar bekymren vid korsets fot

jag tolkar Guds Ord som

ett magna charta

som man blir fri av att ta emot

 

 

LARZ GUSTAFSSON   9/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-09 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP