Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till du som krossade mig en smula..




Vi hann aldrig bekräfta tvåsamheten..'

Tankar.

Känsla.

Varför? 

Är frågan jag ställer mig denna regniga fredagskväll när det börjar närma sig lördag..

Jag gjorde ett försök med att ersätta dig

men insåg ganska snart att det bara finns en av dig

bara en av dig

orden ekar i mitt huvud

UNIK

det är vad du är

eller snarare var

Minns du första mötet?

Löven som kastades

precis som du lovat

hur dum jag tyckte att du var

men du fick mig att le 

som aldrig förr

jag öppnade mig på nytt

det jag inte visste då

var att detta skulle visa sig vara ett misstag

MISSTAG

det var en lek

jag hade sett det som en kärleksdans

en kärleksritual

du hade fångat mitt hjärta

bara fastnat där

som en magnet

VARFÖR

varför i helvete gråter jag över något som aldrig var bekräftad tvåsamhet

mer än vänner

var det du brukade säga

vad det innebar 

det förstod jag aldrig

inte förrän nu

det fanns alltid ett dolt budskap där under ytan

och nu kom det fram

Du är för långt borta och det kommer aldrig fungera

Det var nog inte kärlek då

För kärlek har inga hinder

LÖSNING

är ordet som dyker upp

tänkte du aldrig på att det kunde finnas en lösning

NEJ.

 

VARFÖR

varför klev du av den där bussen

varför kastade du de där löven på mig 

varför fick du mig att le 

varför fick du mig att tro på kärlek

när du hela tiden vetat om att det aldrig skulle fungera

för dig

 

 

Varför i helvete är jag så jävla nerkärad i dig?!




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-09 23:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
ja kärleken är svår att styra....berör
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd