HELLRE MONSTRUM ÄN MAINSTREAM !

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HELLRE MONSTRUM ÄN MAINSTREAM !




OPEL ELLER VAUXHALL

opel eller vauxhall

jag minns inte så noga

det var så längesen

sextiotalet skimrar

i grönt & gult & havsblått

det blev historia sen

 

 

jag glömmer aldrig

den utserveringen

när ska vi två kunna

sätta oss ner igen?

opel eller vauxhall

 

 

zingo eller syd

nu minns jag bara skylten

så många år har gått

barnets attityd

till vispgrädden och sylten

och allting som var gott

 

 

 

ja, viva vauxhall som tog oss

mot blånande

så skönt att minnas sånt

när man är grånande

opel eller vauxhall

 

 

 

nu är jag en man

för gossen har förvandlats

åren som försvann

som ofta har avhandlats

läsk och bilmärken

är futtigt, oväsentligt

jämfört med det där

jag faktiskt minns ordentligt

 

 

 

en minnesbild varje gång

som jag går förbi

då var det sommar i sverige

och bara vi

opel eller vauxhall

pojke eller monstrum

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10/12 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det gör ont att FINNAS.
2012-02-05

    Skymten
Kanske det var bättre förr... jag vet inte. Själv tycker jag mest det gör ont att minnas och det verkar som om du är inne på samma linje.
2012-02-05

  anits VIP
En mycket fin text om minnen
för länge sedan
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP