Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RESER SAK MOT LÖGNEN

jag reser sak mot lögnen

det är en livslång strid

den kostar allt och inget

den kostar gråt och tid

jag reser sak mot tölpar

som lasse gyllensten

Gud gav mig Sin befallning

och ni gav mig en scen

 

 

LARZ GUSTAFSSON     10/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2011-12-10 15:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Du intar scenen med den äran, kämpe!
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP