Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dansan inspirerade med en text om julen... man kan älska den, älska att hata den, hata att älska den eller bara hata den. Man kan också göra den till en alternativ jul, så där i kärlekens och ombryddhetens tecken, ej blott i bryddhetens tecken.


Senryu 2011-12-10 - mottagande (i juletid)





De enda klappar
man behöver är de som
händerna åstadkommer




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-10 23:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
som naturmänniska är jag djupt betagen av alla skogens villebråd!

har beskådat ett lodjur på långhåll men skulle gärna vilja leva upp inom närhåll; notera, ej skotthåll - men väl skrivhåll !
2011-12-20

  lodjuret/seglare VIP
En underrubrik är inte alltid en ledtråd till när, utan kan vara 'istället för' den titel man valt. Dessutom skall du inte låta dig själv begränsas av kalendermånaden. En text och dess möjliga budskap går ju att applicera på alldeles egna villkor.
2011-12-11

  Ronny Berk
väl inslaget- men varför inte öppna innan julafton...
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP