Vad vore vi utan rekvisita?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore vi utan rekvisita?




RADIOMASTEN

radiomasten

som en markör

blinkar farväl

när drömmaren dör

år från år

den står och består

oavsett hur

valserna går

som en riktpunkt

som en symbol

som ett medel

aldrig ett mål

 

 

LARZ GUSTAFSSON     11/12




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 11:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert skrivet
2011-12-13

  Mats Henricson
Tänkvärt och snyggt rimmat !
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP