Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ide

Jag vill vila nu



gå i ide

en stund




Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-12 16:35



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag med! Suss gott :)
2011-12-13

    ej medlem längre
Så har jag ofta känt.
2011-12-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag med. I veckor. Jag är trött på människor och deras idioti.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex