Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lätt inspirerad av en text av gunwale


Dagens senryu 2011-12-12 På grottmänniskornas tid...






...fanns det ingen
populärkultur i teve
bara mänskan breve




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 23:04



Bookmark and Share


  ULJO
Det var på den gamla goda tiden när vi människor kunde umgås
2011-12-14

  Gunwale VIP
Ja, nästan!
2011-12-13

  Jan Widströmer VIP
Those were the days ...
2011-12-12

  Jan Widströmer VIP
Those were the days ...
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP