Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden räcker inte till

Orden räcker inte till
När jag står ordlös
Och väntar på att skammen
Ska rinna av mig
Men den överväldiga längtan jag känner
Jag vill våga

Men jag är
Inte tillräckligt stark
För att höra din vackra
Kärleksfulla röst
Säga nej.




Fri vers av EllinorHasselgren
Läst 212 gånger
Publicerad 2011-12-12 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EllinorHasselgren
EllinorHasselgren