Alla läsare önskas en strålande Luciadag!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla läsare önskas en strålande Luciadag!




13/12: Namnsdagslimerick till Lucia


En stjärnklar natt i Syrakusa

jag bjöds ett glas glögg av min musa.

Men var hon Lucia?

Jag törs inte sia -

mina minnen är alltför diffusa.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-13 00:15

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Det är lätt att se en gloria runt flickor efter några glas.
2011-12-13

  limerick
God Lusse på dig själv med repris av min gamla
lusselimerick.

Alternativ ljusterapi

En nästan utbränd lucia, nej två,
vars utstrålning blivit svagt blå,
de fick bytt sina ljus,
i husläkarhus,
och stråla nu vackert som få!

Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-07-09 kl 16:27
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP