KROSSA luciatramset!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KROSSA luciatramset!




Ny text på den fåniga luciasången



terrorn drev kristna ned


i katakomber


och samma andas barn


kastar nu bomber


hatet detsamma är


inget har ändrats där


luciferia


luciferia


LARZ GUSTAFSSON 5/1 2011





Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 07:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller inte med.
Bibeln kallar alla kristna för heliga/helgon.

Jag HATAR Luciafirandet.
2011-12-13

  objekt3
haha jag tänker på anden i människor och sen osökt på lunginflammation som förr kallades för den gamles vän och
på det syntetiska livet och vad vi har skapat som vi vill behålla.
Lucia är ett helgon, som birgitta, jag antar att du inte uppskattar helgon traditionen?

men jag fasthåller att ljusfesten i vintermånaden är viktig för de som bor i mörkret vi behöver äta oss feta, okynnes elda och spegla snön och eftermiddagsnatten.
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP