Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas du förstår att den är till dig, och jag hoppas på ett svar.. 




Finns du kvar..?

 

Du

sa till

mig

 

”pröva dina

vingar

han är så mycket bättre än

mig”

 

jag

gjorde som

du

bad

mig

 

men se

vart det

ledde

 

till

tårar

och

rädsla

 

rädslan

som finns där

bakom en fasad

handlar om

dig

om att

du

har lämnat

mig

 

så det som nu återstår

är frågan

som ekar i mitt huvud

"finns du kvar?"

trots att jag prövade mina vingar och valde en annan




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 1796 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 09:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd