Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterprinsessan sprider vacker frost över mitt Uppsala.


Vinterprinsessa

Du vackra


du fascinerar

du ger liv

och inspirerar


Med klackklädda skor

över barfotafötter

du värmer mitt inre

med ljus av stearin

och tussilago i band



tag mig med till ett vinterklätt land




Fri vers av Tea Alex
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex