Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterälvan

Vinterälvan sprider

vinterstoft

över sitt Uppsala


Dignande snögrenar

träd i vila blir konstverk

i älvans viljor


Över fyrisån

glädjs virvlarna

de i luften

över sin årstidslycka




Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 10:33



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert!!!!!!
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex