Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ett stort problem detta med valfrihet för oss som inte är vana att ta ansvar. T.ex. förväntas man kunan välja vad man vill äta.


Dagens i-landsproblem 13/12-2011

Vid julbordet syns

flera stycken stå och dregla

skinka

ostar och korvar

sill och sylta

ris a la malta

och olika sorters bröd



Det blir för svårt att välja

det blir för svårt att vraka

Jag äter alltihopa

och klagar sen

på att stolarna

är för små




Fri vers av Tea Alex
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex