Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*grymtar*


Fundering kring mina i-landsproblem

Det kan växla

detta med dagens i-landsproblem

hur glad man blir när man

läser om dem



Ibland är det besvärligt

man kanske t.ex.

känner sig träffad

av sin egen text




Fri vers av Tea Alex
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-13 10:50



Bookmark and Share


  Anya VIP
Humor och allvar. Bra!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex