Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den kortaste vägen mellan två punkter är en rak linje.




Irmeline om meningen med livet

 

 

Vårt liv är ju åt döden preskriberat.

Så varför göra det så komplicerat?

Mitt råd är: Innan allt tar slut

tag ett glas vin och koppla av och njut!




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-13 13:15

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Klokt tänkt - hoppas känslan hänger med.
2011-12-13

  Monika A Mirsch VIP
ja, den raka sträckan - den känns igen - gott!
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP