Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zivilkyrage....


Civilcurage

Jag överväger ibland

att gå i ide


försvinna totalt



men min moral

min etik

min kristna tro

förhindrar mig







Det går inte att vara feg

och samtidigt leva upp till mina moraliska uppfattningar

om hur man bör sköta saker



går inte att vara tyst

bara titta på

eller försvinna




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-14 14:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
AMEN!
2011-12-15

    Maria Malm
God inställning.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex