Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tussilago bredvid en ros. En maskros bredvid en skilla.


Tillåtande

Jag vill att du ska få växa

bredvid mig

utan några tistlar

emellan




Fri vers av Tea Alex
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 14:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fin tanke!
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex