Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att du inte skall tro att brevet är till ett av mina ex, känner jag mig här tvingad att berätta att inget av mina ex är i form av ett par korslagda benknotor på en gammal nött karta skriven på en bit (under alla dessa år) illa hanterat läder.


Utdrag ur brev till x - en foting






Jag förstår dig
du saknar elektricitet
och för att

radion skall underhållas
måste du stå
där och trampa

vatten, det är
en metod som
borde spridas land

och rike kring.
Jag har ett
kar, men det

går inte att
bada i det.
Däremot går det

bra sitta i
det när man
vill ta sig

en som dusch...




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-01 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP