Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självförlåtelselängtan

Jag känner ibland ett förakt

mot det som varit jag

och det jag är rädd för att bli



Rädlsan förföljer mig vissa dagar

som en ständig skugga av självförnekelse

slänger jag mig över allt annat

än det som egentligen behöver tas tag i



Åh Gode Gud

se min vilja att inte döma andra

eller mig själv

utan att älska

och förlåta

för Din kärleks skull?




Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 16:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det som VARIT du ska du förakta. Det vill säga den gamla syndanaturen och köttet.
Men du är nu en ny skapelse i Kristus. Det gamla är förgånget, allt har blivit nytt.
Han som säger: "Se, jag gör allting nytt" har åstadkommit detta.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex