Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryms hela jag

Jag vill egentligen vara hela mig

och inte bara

vissa delar

inser jag när jag ser mig i spegeln

den där känslomässiga spegeln

den ärliga

uppriktiga

självbejakande och tillåtande

spegeln



I själverkännandet och syndanöden

finns självinsikten

Ryms självförlåtelsen

och självförståelsen



I upprättelsen ryms utvecklingen

Ryms hela jag

ryms växandet




Fri vers av Tea Alex
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-15 16:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Instämmer till fullo.
Det är som sig bör, sade Johannes Döparen, att jag blir mindre och Han växer till.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex