Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spörsmål

 

 

 

Vad nyttar

lungor till

om hjärtat gråter?

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-15 18:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
svar:syrsätter vattnet till hjärteroten...nya tag...
2011-12-16

  Fredrik P. VIP
en klarinett kan uttrycka smærtan.
2011-12-16

    ej medlem längre
Vad är Poeter.se utan dig?
2011-12-15

  Minkki VIP
konstigt nog fortsätter de att bälga mot alla odds...
en gripande text, nej, hjärtskärande
2011-12-15

  walborg
Så mycket sagt i så få ord - mästaren Calle!
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP