Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommentar till en kommentar




To Mr T

 

 

 

 

So much to say.

So little time.

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-15 19:00

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj-jag missade nog
Gissar på Transrömmer;)

En stroke tar tid att läka-men själen talar fritt!
2011-12-15

    ej medlem längre
Hedersman som du är-krockar med nyfiken läsare!

Who the fuck is "mr t" ?
2011-12-15

  walborg
Fint att läsa om spännande poeten Mr T.
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP