Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har väldigt svårt att hålla mig allvarlig någon längre stund så jag ber därför känsliga läsare bortse från den sista meningen i den här sagan. Jag är lätt inspirerad av H. C. Andersens sätt att skriva sagor och kanske 'Tusen och en natt'.


Jag sökte på ordet knulla och...





...det kom upp 1.578 traffar.
Sex gav 6.006 träffar.
Älska gav 19.196 träffar.
Kärlek gav 48.610 träffar.

Tänk så mycket poeter har att säga om de orden eller i vilket fall någonting om vad ordet står för, kan stå för, förmodligen innebär.

Det är stor skillnad på ordet 'knulla' och orden 'sex', 'kärlek' eller 'älska'.
Vilka är ord som nog såväl uttalas som skrivs oftare.
Frågan är väl vilka ord som är mest spännande.

Förmodligen googlas orden en hel del, på de mest skilda språk dessutom.
Att jag blev nyfiken beror dels på att jag är nyfiken, gillar statistik och vad som kan uppvisas, påvisas med hjälp av det och så förstås för att jag är människa.

Hade jag varit en Zebra hade jag förstås sökt på ord som 'gräs', 'zebra' och Zorba... kanske även på rovdjur, nu när jag tänker efter.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-04-08 14:54



Bookmark and Share


  poetryGirl
roligt :-)
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP