Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
post festum


champagne

champagne!
korka upp!
låt det spruta och smälla
champagne i glasen
champagne till er alla

jag bjuder på mitt liv
festen
varen glada
skråla och sjung
slå klackarna i taket
skicka kramar runt
passa på medan du kan

det blir kanske inte lika enkelt sen
om du hamnar där ensam och eländig
på ett Hem

skål! för fan!
försentärdetinteän!
såtusandjävlar!
nej!




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-16 18:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Bubblor i näsan - skönt!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP