Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOTSÄTTER MIG

motsätter mig

stålsätter mig

fortsätter sen

mot himmelen

 

utsätter mig

inte för dig

jag motstår dig

motsätter mig

 

 

Gud ser till mig

undsätter mig

insätter mig

avsätter dig

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-17 14:15



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet
du är så bra att fånga orden
2011-12-17

  Jack E. Gladh VIP
Fyndig ordlek i seriös
underton.
(Respekterar din tro)
Du skriver i en helt
egen stil.
2011-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP