Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ironi

Det är säkrast,
att ta det skäkra,
före det osäkra,
men, som ni vet,
är det enda säkra,
att ingenting är
särskillt säkert.


Det är bäst,
att ta det bästa,
före det dåliga,
men, som ni vet,
är det bästa,
för det mesta,
ganska dåligt.








Fri vers av tobbä
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-18 14:25



Bookmark and Share


  Anna-Mia B
Får mig till eftertanke......
2012-08-09

    tieduptootight
Väldigt fin eftertanke och fin ordlek. Liz gilla! Nja :P Det var fint iaf!
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

tobbä
tobbä