Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här lever inget

För här duger inte
Inte under frostbitna skogar
Spretande träd som kryper upp över
Natthimlen
Den som förtrollande stilla
Kall

Som ett lik i kylan
Ovan dammiga krukväxter ingen längre älskar
Livnär sig på hopplös väntan

Här lever inget




Fri vers av Solaris
Läst 268 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-18 23:05



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt berörande... hoppas hon åker hom med :I
2011-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Solaris