Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad, saknad

Jag saknar dig

du lilla underbara

fantastiska

genomperfekta

lilla skapelse



Över ditt hår

och dina fantastiska små fingrar

och små tår

vill jag stryka

mina varma mamma händer

och viska


älskad




Fri vers av Tea Alex
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-19 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex