Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Den största av sorg

är för mig ej

att aldrig ha fått älskat

utan att jag älskat har

men nu går

med tomma

mammaarmar




Fri vers av Tea Alex
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-19 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex