Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alldeles sann historia


julen blev min död (julstugan)



avslöjat
stod ödet flinande
de bedragna dårarna
stod bakom lönnmordet

på, ack förlorad själ
mitt hjärta
var blått

vinden
isande ren
så skönt

det kalla ansiktet
när blodsuckar
kom nära
de tog livet av mig

kärleken
















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-12-19 19:00



Bookmark and Share


  Ronny Berk
vacker poesi- men diktarjaget förmedlar mej känslor av mörker och isande vindar
2011-12-19

  stenen/ Yv Ericsson
nej ingen kärlek kan ta död på en princessa!?
inte en poetprinsessa som du i vart fall
2011-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Julen ÄR död.
2011-12-19

  PPQ
underbart att få ta del av din text välkommen in i julstugan:D
2011-12-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP