"Nej, vet ni vad!" utbrast äppelkäcke bror Duktig indignerat.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Nej, vet ni vad!" utbrast äppelkäcke bror Duktig indignerat.




HÄMNDAKTION

när ni tinar upp

ska jag frysa ut er

därigenom att

jag utesluter

mig från den

krympande kretsen

då slipper jag pressen

och hetsen

besvikelsen och

allt det andra

som vi förorsakar

varandra

 

 

när ni dyker upp

är jag exkluderad

för jag vill inte bli

manipulerad

om frihet råder

utanför den klängande

skaran

så fjärmar jag mig

ifrån snaran

och skalar så av mig

ett lager

av sådant som tär

och som gnager

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    20/12 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-20 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP