Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjepirr

Jag känner glädje

i hjärtat

och hela kroppen

när jag skrattar för mig själv

går och ler

och tänker

på allt det vackra

du har gett mig




Fri vers av Tea Alex
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-20 10:27



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat om glädje och tacksamhet.
2011-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex