Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag skrev den här efter att ha vaknat en morgon och upptäckt det jag upptäckt, att det jag drömt bara varit en dröm och att den nya dagen redan hunnit bryta sig in i min nya morgons verklighet.


Trettiosju sekunder senare (foting)






Efter att ha
betraktat havet en
stund framträder sakta

bilden av någon
som står i
strandkanten och ropar.

Vad ropar hon?
Varför ropar hon?
Vem är hon?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-26 14:10



Bookmark and Share


  Nanna X
det är som på Louvren som Göran Palm skulle ha sagt
2011-12-26
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP