Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aha, du flörta med mig?   Jag är varken farlig eller blyg..... eller vill du flörta på rim, i smyg....


Vad är väl en dejt på ett nät.....

Du skriver med tjusning
om denna tjurrusning
 
nä, det är inte ofta
ett svars-mail man kosta
 
på en som bara vill "busa"
och jag ingen vill krusa
 
vill man nåt varaktigt ha
till nåt annat forum man får dra
 
Hänger en del på ett litet forum
för en novis kan den verka skum
 
Det lilla forumet heter alternativ.nu
vet då att vi tänker hyfsat lika ju
 
Inget napp har jag fått där
inga på månader jag heller lär
 
En kandidat per månad sig presenterar
därför sitter jag här och sorterar....




Övriga genrer av Ylva H
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-20 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ylva H