Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT VI HÖR ÄR GAGA

lady gaga. du äcklar mig

det är därför jag häcklar dig

överskattad och lika trist

som en sedvanlig feminist

 

 

LARZ GUSTAFSSON   21/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 08:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här ändras inget.
Gaga är kass.
2011-12-21

  cilax VIP
rytmen i texten skulle tjäna på vanlig (istf sedvanlig)
artisten ifråga är mycket begåvad
2011-12-21

  PPQ
gillar texten och du har en poäng... det medger jag gärna
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP