Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varje andtetag - Minskar antalet slag




Jag kan sörja redan tagna steg
Jag kan lova att aldrig ta de igen


Så hittar inte själen ut




Jag minns ingen början


Jag minns inget slut




Jag

har en djävul vid min dörr
En ängel utanför
Som blöder svagt

Jag är en fråga utan svar
Och problemen stannar kvar



Regnet öser ner som om himmelen gråter
En hand sträcks ut och förlåter

Men hjärtat innanför

Brister och dör



So if your dick is so big, why don't you bend over

AND FUCK YOURSELF!




Fri vers av SatansKajal
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal