Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan, haiku 21/12


solsilverstrimman
klöv gråvintersky, längtar
vindars lakansdans




Bunden vers (Haiku) av Maria Malm
Läst 666 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-21 12:57



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra!
2012-06-14

  Linda CH VIP
Luftig, vacker och energifull!
2012-04-13

  aol
så fin gillas
2012-02-24

  Lorenzolars
Regäla tag
2012-01-04

  Minkki VIP
finfin
2012-01-03

  Ronny Berk
tycker om den haiku:n ...påminner om stortvätten i vårsolen, bykegrytan, sköljet i sjövatten och klädstrecket på solsidan; doftar sommar...
2012-01-03

  anits VIP
En mycket vacker haiku
2011-12-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vackert
och tonsäkert
och zonsäkert!
Vem vad som händer
om vinden vänder
vitt vitt vitt den
kanske sänder!
2011-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm