Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite sant ändå.. 




Tvångsliknande besvär..'

 

 

 

jag lider av sådana där

typ tvångsliknande besvär

jag måste veta exakt vart du är 

måste erkänna att det känns lite sådär

då jag vet att du inte är här




Fri vers av Miss Hallonröd
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-21 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Miss Hallonröd
Miss Hallonröd