Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INGEN ANNAN ÄN HEIDI

jag blev helt tagen

på förmiddagen

så jag fick stanna upp

och ta mig själv i kragen

jag var betagen

av anletsdragen

jag stod förlamad

nästan som av blixten slagen

min vardag färg fick

du ljuva färgklick

och det var väldigt svårt

att släppa dig med min blick

du är så näpen

så mycket kvinna

du gör mig häpen

sinnet börjar brinna

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-22 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP