Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVBEVARELSEDRIFT

varje ockuperad

lördag var en börda

vissa av oss vill helst

undgå att bli störda

återtog sen makten

när jag bröt kontakten

och nu får min egen

pinne ange takten

 

 

LARZ GUSTAFSSON    22/12 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 14:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra, man måste tänka på sig
själv emellanåt
2011-12-22

  Teresia Ridell
Sann mot sig själv, vackert livsbejakande ! Fint rimmat dessutom !
2011-12-22

    Tea Alex
Ja, man behöver vara lojal mot sig själv.
2011-12-22

  PPQ
gillar ditt sätt att rimma
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP