Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ska inte ge upp.


Vinterfågel

Du kan

viskade plötsligt

en vinterfågel

i mitt högra öra


Du kan

du vill

och du vågar



Så var det med den saken




Fri vers av Tea Alex
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-22 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara stunder av insikt och styrka.
2011-12-23

  Casbah* VIP
bra!
2011-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex