Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Joel Munther skrev texten 'Efter festen', vilken lästes och kommenterades just så här. (Texten har legat och vilat sig i utkast sedan 2011 12 23). Kritik på en text () Den mänskliga grymheten vet inga gränser (foting)


Kritik på en text (2745) Den mänskliga grymheten...






...vet inga gränser (foting)

Texten påminner mig
om just en
sådan liknande händelse.

Fast för mig
var det i
tunnelbanan och med

repliken 'hade jag
inte åkt till
Singapore i morgon

så hade du
fått följa med
hem och knulla

ikväll'. Och då
skall man tänka
på att det

här var vid
pass midnatt vid
Odenplan i ett

som sommarskönt Stockholm.
Staden det finns
tre i världen.




(Om bilden.
Detalj av Södermalmstorg,
station Slussen,
några år före ombyggnaden)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 22 gånger
Publicerad 2024-02-19 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP